Op 21 en 22 mei 2022 vierden we met Cirque du WIK ook ons 60-jarige jubileum. Weliswaar door de coronaperikelen 1 jaar uitgesteld, maar het feest was er niet minder om. Dit was natuurlijk ook een mooi moment even stil te staan bij onze jubilarissen.
We zijn uiteraard hartstikke trots op onze vele jeugdige leden, maar ook super blij met een aantal doorgewinterde WIKkers waar we al decennia lang op kunnen bouwen!

Onze jubilarissen werden daarom (alsnog) in het zonnetje gezet: Huub Heijmans (40j lid), Adrie van Lieverloo (41j lid), Willie van Erp (50j lid), Maria Maas (50j lid) en Henk van Amstel (52j lid).

Bijzondere aandacht ging uit naar Antoon van Lith die vanaf het éérste uur lid is van W.I.K., maar liefst 61 jaar! Extra bijzonder is dat hij nog steeds een zeer actief lid is. Als muzikant en als vrijwilliger achter de schermen. Ook na de repetitie is hij zeker niet als eerste naar huis.

Daarom hebben we Antoon extra in het zonnetje gezet. Op zaterdag 21 mei werd hij, voorafgaand aan de 1e show, door het WIK-bestuur thuis opgehaald. In een cabrio, bestuurd door zijn kleinzoon, werd hij naar sporthal De Geer gebracht. Langs de hele route hingen ballonnen, deels door hem zelf nietsvermoedend opgehangen. Antoon is er namelijk altijd bij om te helpen.
Bij de Geer stond aan weerszijde van de rode loper een erehaag van WIK-leden die hem applaudisserend welkom heetten. Na enkele mooie woorden van de voorzitter werd hij samen met zijn familie met gebak welkom geheten.

Antoon en andere jubilarissen van harte proficiat!

Klik hier voor de foto’s