Wat hebben we genoten met z’n allen; de ruim 180 deelnemers en de meer dan 450 bezoekers. Cirque du WIK was meer dan geslaagd! Inmiddels staan ook de foto’s online, zie onder dit bericht.

Imposante binnenkomst
Vanaf de Elzendreef liep je over de rode loper onder de grootse entree, gefabriceerd door de scouting, De Geer naar binnen. Vooraf werd je welkom geheten door vuurspuwer Carlijn. Via het café kwam je in de sfeervolle foyer, om uiteindelijk plaats te nemen rondom de imposante piste. Daarboven hing een gigantische parachute die er een echte circustent van maakte.

Aaneenschakeling van showacts
Er volgde een show met spectaculaire lichteffecten compleet met rook en sparklers. Dans door de majorettes, een levende piramide van de KPJ, acrobatentoeren en hiphop van de gymvereniging. De chique circusdirecteur Edgar Schuurmans praatte het geheel aan elkaar. Linda Kastermans met haar indrukwekkende paaldanskunsten, een ludieke act van de duivenvereniging, slapstick theater van Geffes Volk, judo oefeningen in James Bond sferen, een drumshow met lichtbuckets…. en nog veel meer passeerde de revue. Dit alles werd aan elkaar gespeeld door de fanfare en slagwerkers van W.I.K. met een zeer uiteenlopend repertoire.

Het was echt een show voor en door Geffen! Die kunnen we er weer bij schrijven!

Afterparty & verrassingsoptreden
Ook de afterparty mocht er zeker wezen. Speciaal voor de jarige W.I.K. was er een verrassingsoptreden van Rob Leenders en de artiesten van de duivenvereniging. Deze heren brachten het feestje meteen op gang met een gezellige feestmedley. Met DJ Tristan ging het vervolgens door… tot in de late uurtjes.

Dank
Hierbij willen we ook iedereen bedanken die Cirque du WIK mede mogelijk heeft gemaakt. De sponsoren voor hun financiële bijdrage of bijdrage in natura. En daarnaast iedereen die heeft meegeholpen om het tot een groot succes te maken. Dank!!

Check hier de foto’s gemaakt door Henk van Ballegooij.

Cirque du WIK in de media:
D-TV: ‘Mooi en succesvol evenement’
Brabants Dagblad: ‘Geffense fanfare viert 60-jarig bestaan op grootse wijze in heuse circussetting’